Dinneri

takaisin etusivulle

 

Dinneri (2020) oli Teatteri Ivan toinen produktio Tampereen ikonisen Pyynikin kesäteatterin pysäkointialueella. Teos oli Tampereen kaupungin tukema sekä K-Market Tahmelan ja K-Market Pyynikinkulman sponsoroima. Dinneriä esitettiin heinä-elokuussa 2020.

Dinneri oli täysin lähikontaktiton drive-in-teatteriesitys, jossa yleisö seurasi esitystä omalta pysäkointiruudultaan. Jokainen ruutu oli turvavälin päässä toisesta, joten esitystä pystyi seuraamaan myös piknikillä tai retkituolilla täysin turvallisesti. Teoksen äänentoisto toimi FM-radiotaajuuden kautta, mikä mahdollisti kuuluvuuden myös autojen sisälle. Lisäksi esitystä livekuvattiin ja projisoitiin valkokankaalle.

LINKKEJÄ:

Kuvia Dinneristä

Aamulehden arvio (Stina Alapirtti): Nuorten tekijöiden Dinneri kuvaa nuorta aikuisuutta harvinaisen rehellisesti ja onnistuneesti

Tamperelaisen arvio (Katariina Fleming): Teatteri Ivan Dinneri on kesän raikkainta ja kiinnostavinta teatteria

Paljon Melua Teatterista: Dinneri / Teatteri Iva, 23.7.2020

Ylöjärven Uutiset: Illallinen teatterin parissa – ”Kaikilla on oikeus tehdä teatteria”

Drive-in-teatteriesitys Dinneri, tai: kihlajaisillallinen, jossa neljä frendiä Mika, Mari, Ulrika ja Aksu juhlistavat onnistuneita identiteettejä ja ihmissuhteita. Kun yhden show kuitenkin murtuu ja tämä rakastuu väärään tyyppiin, vie hän kaikki muutkin mukanaan.

ESIINTYJÄT Roosa Leivo, Teppo Nieminen, Annika Palojärvi, Ville Vuorikoski

OHJAUS Katariina Korpela

KÄSIKIRJOITUS Mimmi Ahonen

PUKUSUUNNITTELU JA LAVASTUS Katariina Korpela

TEKNIIKKA Ville Vuorikoski, Varpu Rauhamäki

KUVA JA VIDEO Mimmi Ahonen

TUOTANTO Mimmi Ahonen

TUOTANTOASSISTENTTI Angelica Lewis

LISÄKSI Lotta Rahkonen, Kaisa Uotila